Data Protection Policy

Databeskyttelsespolitik

I.    Navn og adresse på den Dataansvarlige

"Dataansvarlig" i henhold til Databeskyttelsesforordningen (GDPR) og andre nationale databeskyttelseslove og -forordninger er:
Deutsches Weininstitut GmbH (German Wine Institute)
Platz des Weines 2
55294 Bodenheim
Germany
Tel.: + 49 6135 9323-0
E-Mail: info@deutscheweine.de
Website: www.deutscheweine.de

II.    Databeskyttelsesrådgiverens navn og adresse 

Den dataansvarliges databeskyttelsesrådgiver er: 

Mario Arndt
Deudat GmbH
Zehntenhofstr. 5b
65201 Wiesbaden

Tel.: +49 611 950008-32
Fax: +49 611 950008-5932
Email:  kontakt@deudat.de  

III.    Generelle oplysninger om databehandling 

1. Oplysninger om indhentning af personoplysninger 
(1) Denne privatlivserklæring informerer om, hvordan vi behandler personoplysninger, som vi indhenter fra dig, når du bruger vores website. Begrebet ”personoplysninger” henviser til alle oplysninger vedrørende dig som en fysisk person, der er eller kan blive identificeret, f.eks. navn, adresse, e-mailadresser eller brugeradfærd.
(2) Når du sender os en e-mail eller kontakter os via en kontaktblanket, gemmer vi de afgivne oplysninger (din e-mailadresse, dit navn og telefonnummer, hvis du anfører disse) for at kunne besvare dine spørgsmål. De oplysninger, der indhentes i denne sammenhæng, slettes, så snart det ikke længere er nødvendigt at gemme dem, eller vi begrænser behandlingen af sådanne data, hvis der er forpligtelser vedrørende opbevaring.
(3) Hvis vi anvender serviceudbydere til udførelse af enkelte funktioner, der indgår i vores tilbud, eller hvis vi ønsker at anvende dine oplysninger til reklameformål, informerer vi dig detaljeret om sådanne procedurer som beskrevet i det følgende.

2. Dine rettigheder
(1) Med hensyn til dine personoplysninger, har du følgende rettigheder:
–     Ret til at blive informeret (eller i overensstemmelse med GDPR-terminologien ”ret til indsigt”) 
–     Ret til berigtigelse eller sletning,
–     Ret til begrænsning af behandling,
–     Ret til at gøre indsigelse mod behandling
–     Ret til dataportabilitet
(2) Desuden har du ret til at klage over behandlingen af dine personoplysninger til en kompetent tilsynsmyndighed.

3. Indhentning af personoplysninger, når du besøger vores website
(1) Hvis du kun bruger vores website til at indhente information, dvs. hvis du ikke registrerer dig eller sender os oplysninger på andre måder, indhenter vi kun de personoplysninger, din browser sender til vores server. Hvis du ønsker at se vores website, indhenter vi de oplysninger, der er specificeret i det følgende, som er teknisk nødvendige for os, for at vi kan vise vores website på dit system, og for at garantere stabilitet og sikkerhed (det juridiske grundlag herfor er Artikel 6 (1) sætning 1 (f) i GDPR): 
–     IP-adresse
–     Dato og tidspunkt for besøget på siderne
–     Tidszoneforskel i forhold til Greenwich Mean Time (GMT)
–     Besøgets indhold (den nøjagtige side)
–     Adgangsstatus/http-statuskode
–     Datamængde, der sendes i hvert enkelt tilfælde
–     Website hvorfra anmodningen om at se vores website kommer
–     Browser
–     Operativsystem og dens flade
–     Sprog og browsersoftwareversion.
(2) Udover ovennævnte oplysninger gemmes cookies på din computer, når du anvender vores website. Cookies er små tekstfiler, der tildeles den browser, du anvender, og gemmes på din harddisk, og som sender visse oplysninger til den server, hvorfra cookien sættes (i dette tilfælde vores server). Cookies kan ikke udføre programmer eller overføre virus til din computer. Formålet er at gøre Internetindholdet som helhed mere brugervenligt og effektivt. 

(3) Cookie-politik:
a)    Dette website anvender følgende typer cookies, hvis omfang og funktion forklares i det følgende:
–     Midlertidige cookies (se b)
–     Vedvarende cookies (se c).
b)     Midlertidige cookies slettes automatisk, når du lukker din browser. De omfatter især sessionscookies. De gemmer en såkaldt sessions-ID, ved hvis hjælp forskellige anmodninger gennem din browser kan henføres til en fælles session. Det gør det muligt at identificere din computer, når du vender tilbage til vores website. Sessionscookies slettes, når du logger af eller lukker browseren.
c)     Vedvarende cookies slettes automatisk efter en bestemt periode, der kan variere fra den ene cookie til den anden. Du kan til enhver tid slette cookies i din browsers sikkerhedsindstillinger.
d)     Du kan konfigurere dine browserindstillinger i henhold til dine ønsker og f.eks. blokere for tredjeparts cookies eller alle cookies. Bemærk venligst, at du måske så ikke vil kunne anvende alle vores websites funktioner.
e)     Hvis du har en konto hos os, bruger vi cookies til at identificere dig ved opfølgende besøg. Hvis vi ikke gør dette, ville du skulle logge på igen hver gang du besøger os.
f)     De anvendte Flash-cookies opfanges ikke via din browser, men via dit Flash plug-in. Desuden anvender vi HTML5 storage objects, der gemmes i din terminal. Disse objekter gemmer de nødvendige oplysninger, uanset hvilken browser, du anvender. De har ikke en automatisk udløbsdato. Hvis du ikke ønsker, at der anvendes Flash-cookies, skal du installere en tilsvarende add-on, f.eks. "Better Privacy" til Mozilla Firefox (https://addons.mozilla.org/de/firefox/addon/betterprivacy/) eller Adobes "Flash Killer Cookie" til Google Chrome. Brugen af HTML5 storage objects kan forhindres ved at indstille den private tilstand i din browser. Det anbefales desuden regelmæssigt at slette cookies og din browserhistorik manuelt.

4. Yderligere funktioner og serviceydelser på vores website
(1) Ud over at anvende vores website til at få informationer kan du også benytte dig af visse serviceydelser, f.eks. kort, som du måske gerne vil benytte. Til nogle af disse serviceydelser skal du afgive yderligere personoplysninger, som vi anvender ved levering af de tilsvarende serviceydelser, og for hvilke de beskrevne principper for databehandling er gældende.
(2) I nogle tilfælde anvender vi tredjeparts serviceudbydere til behandling af dine oplysninger. De er omhyggeligt udvalgt og bestilt af os, de skal følge vores instrukser og kontrolleres jævnligt.

5. Indsigelse mod behandling af dine oplysninger eller tilbagetrækning af samtykke
(1) Hvis du har givet samtykke til behandling af dine data, kan du til enhver tid tilbagekalde et sådant samtykke. Når du har tilbagekaldt dit samtykke over for os, påvirker det adgangen til behandling af dine personoplysninger.
(2) For så vidt som vi baserer behandlingen af dine personoplysninger på en afbalancering af interesser, kan du gøre indsigelse mod behandlingen. Dette er især tilfældet, hvis behandlingen ikke er nødvendig for opfyldelsen af en aftale med dig, hvilket vi forklarer i den følgende beskrivelse af de enkelte funktioner. Hvis du gør indsigelse mod behandlingen i et sådant tilfælde, beder vi dig venligst anføre årsagen til at du ikke accepterer behandlingen af dine personoplysninger på den måde, vi gør det. Hvis din indsigelse er berettiget, tjekker vi situationen og afbryder eller tilpasser behandlingen eller påviser tvingende, legitime grunde til at vi fortsætter behandlingen.
(3) Naturligvis kan du til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger med henblik på reklame eller dataanalyse. Hvis du gør indsigelse mod anvendelsen af dine oplysninger med henblik på reklame, bedes du meddele os dette via vores kontaktoplysninger:
Deutsches Weininstitut GmbH
Platz des Weines 2
55294 Bodenheim
Deutschland
Tel.: + 49 6135 9323-0
E-Mail: info@deutscheweine.de.

IV.    Brug af vores webshop

(1) Hvis du ønsker at bestille varer i vores webshop, er det af hensyn til den aftale, vi indgår, nødvendigt at du indtaster dine personoplysninger, som vi skal bruge for at behandle din ordre. Obligatoriske oplysninger, som vi kræver for at opfylde aftalen, identificeres som sådan; andre oplysninger, vi beder om, er frivillige. De oplysninger, du indtaster, behandles, så vi kan behandle din ordre. Til dette formål videregiver vi måske dine betalingsoplysninger til vores bank. Det juridiske grundlag for dette er Art. 6 (1) sætning 1 (b) i GDPR. 
Desuden behandler vi måske de oplysninger, du indtaster, for at kunne informere dig om andre interessante produkter fra vores portefølje eller sende dig e-mails med tekniske oplysninger.
(2)     På grund af lovkrav på basis af erhvervsretten og skattelovgivningen skal vi gemme din adresse, betalings- og ordreoplysninger i 10 år. Efter 2 år begrænser vi behandlingen af dine oplysninger, dvs. dine oplysninger anvendes kun til at efterleve disse juridiske krav.   

V.    Brug af Google Analytics

(1)     Dette websted anvender Google Analytics, en Internetbaseret analyseservice tilhørende Google Inc. („Google“). Google Analytics arbejder med såkaldte "cookies", dvs. tekstfiler, der gemmes i din computer og muliggør en analyse af din brug af websitet. Oplysningerne om din anvendelse af dette website, der skabes af denne cookie, sendes normalt til en Google-server i USA, hvor de gemmes. Hvis IP-anonymisering er aktiveret på dette website, forkortes din IP-adresse på forhånd af Google inden for EU medlemslande eller i andre lande, der har tilsluttet sig Aftalen om EØS. Kun i undtagelsestilfælde vil din fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af dette website vil Google anvende disse oplysninger med henblik på at vurdere din brug af websitet, opstille rapporter om website-aktivitet og levere andre serviceydelser vedrørende brug af website og Internet til websiteoperatøren. 
(2)     Den IP-adresse, der sendes af din browser i forbindelse med Google Analytics, sættes ikke i forbindelse med andre oplysninger, som Google har.
(3)     Du kan forhindre, at der gemmes cookies, ved at foretage de relevante indstillinger i din browsersoftware. Bemærk imidlertid venligst, at hvis du gør dette, vil du måske ikke kunne gøre fuld brug af alle dette websites funktioner. Du kan også forhindre, at oplysninger, der skabes af en cookie, der vedrører din brug af websitet (inklusive din IP-adresse), indhentes og behandles af Google ved at downloade og installere en browser plug-in, der fås via følgende link: tools.google.com/dlpage/gaoptout

Opt-out cookies prevent future collection of your data when you visit this website. To prevent Universal Analytics tracking across devices, you must opt-out on all systems you use. If you click here, the opt-out cookie will be set: Disable Google Analytics.

(4)     Dette website bruger Google Analytics med tilføjelsen "_anonymizeIp()". Som følge deraf behandles IP-adresser videre i forkortet form, så de ikke kan knyttes til personer. Det betyder, at for så vidt som oplysninger indhentet af dig kunne knyttes til en person, vil en sådan tilknytning blive udelukket lige fra begyndelsen, og personoplysningerne slettes straks. 
(5)     Vi bruger Google Analytics for at kunne analysere og løbende forbedre brugen af vores website. De statistiske vurderinger, der opnås gennem dette værktøj, hjælper os til at forbedre vores indhold og gøre det mere interessant for dig. I ekstraordinære tilfælde, hvor personoplysninger sendes til USA, har Google forpligtet sig til at efterleve EU-US Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework. Det juridiske grundlag for anvendelsen af Google Analytics er Art. 6 (1) sætning 1 (f) i GDPR.
(6)     Oplysninger om tredjeparts udbyder: Google Dublin, Google Ireland Ltd., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland, Fax: +353 (1) 436 1001. Vilkår for anvendelsen: www.google.com/analytics/terms/de.html, databeskyttelsesoversigt: www.google.com/intl/de/analytics/learn/privacy.html, og privatlivspolitik: www.google.de/intl/de/policies/privacy.
(7) Desuden anvender dette website Google Analytics til analyse af flowet af besøgende efter udstyrstyper. Denne analyse foretages via bruger-ID. På din kundekonto kan du deaktivere tracking af din anvendelse på tværs af udstyrstyper under "My data", "Personal data".

VI.    Brug af sociale mediers plug-ins

(1)     Aktuelt anvender vi plug-ins fra følgende sociale medier: Facebook, Google+, Twitter, YouTube, Instagram. Vores fremgangsmåde i denne forbindelse er den såkaldte to-kliksløsning. Det betyder, at et besøg på vores website ikke automatisk fører til, at personoplysninger videregives til udbyderne af plug-ins. Du kan identificere udbyderen af en plug-in ved det første bogstav eller udbyderens logo. Vi giver dig mulighed for at kommunikere direkte med udbyderen af en plug-in via knappen. Kun hvis du klikker på det valgte felt og derved aktiverer det, vil oplysningen om, at du har været inde på den tilsvarende side med vores websiteindhold blive sendt til plug-in-udbyderen. Desuden sendes de oplysninger, der er anført under III (3) i denne erklæring. Hvad angår Facebook vil IP-adressen i henhold til de tilsvarende udbydere i Tyskland blive anonymiseret straks efter indhentning. Det betyder, at ved at aktivere denne plug-in sendes personoplysninger vedrørende dig til den tilsvarende plug-in-udbyder og gemmes der (i tilfælde af amerikanske udbydere i USA). Da plug-in-udbyderen hovedsagelig indhenter oplysningerne via cookies, anbefaler vi, at du sletter alle cookies via sikkerhedsindstillingerne i din browser, før du klikker på den grå boks. 
(2)     Vi har ingen indflydelse på de indhentede oplysninger eller databehandlingsprocedurerne, og vi kender ikke det nøjagtige omfang af indhentede oplysninger, formålene med behandlingen, eller hvor længe de opbevares. Desuden har vi ingen oplysninger om sletning af de indhentede oplysninger fra plug-in-udbyderens side.
(3)     Plug-in-udbyderen gemmer de indhentede oplysninger om dig som brugsprofiler og anvender dem til reklameformål, markedsundersøgelser og/eller tilpasning af sit website efter efterspørgslen. Denne vurdering finder især sted (også for brugere, der ikke er logget på) for at vise behovsorienteret reklame og informere andre brugere om dine aktiviteter på vores website. Du har ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af disse brugerprofiler. For at udøve denne ret skal du kontakte den relevante plug-in-udbyder. Via plug-ins giver vi dig mulighed for at interagere med de pågældende sociale netværk og andre brugere, så vi kan forbedre vores indhold og gøre det mere interessant for dig som vores bruger. Det juridiske grundlag for brugen af plug-ins er Art. 6 (1) sætning 1 (f) i GDPR.
(4)     Data overføres uanset om du har en konto hos plug-in-udbyderen og er logget på eller ej. Hvis du er logget på hos plug-in-udbyderen, tildeles de personoplysninger, der indhentes hos os, direkte til din eksisterende konto hos plug-in-udbyderen. Hvis du klikker på den aktiverede knap og f.eks. tilknytter siden, vil plug-in-udbyderen også gemme disse oplysninger på din brugerkonto og dele den offentligt med dine kontakter. Vi anbefaler, at du altid logger af efter brug af de sociale netværk, især før du aktiverer knappen, idet dette vil forhindre, at disse oplysninger tilføres til din profil hos plug-in-udbyderen. 
(5)     For at få flere oplysninger om formålet med og omfanget af indhentning og behandling af data fra plug-in-udbyderens side bedes du se disse udbyderes privatlivserklæringer som specificeret i det følgende. Der finder du også yderligere oplysninger om dine rettigheder i denne forbindelse og indstillingsmuligheder til beskyttelse af dit privatliv. 
(6)     Adresser på de forskellige plug-in-udbydere og URL med deres respektive oplysninger om databeskyttelse:
a)     Facebook Inc., 1601 S California Ave, Palo Alto, California 94304, USA; www.facebook.com/policy.php; yderligere oplysninger om indhentning af oplysninger: www.facebook.com/help/186325668085084www.facebook.com/about/privacy/your-info-on-other og www.facebook.com/about/privacy/your-info. Facebook har forpligtet sig til at efterleve EU-US Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.
b)     Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA; www.google.com/policies/privacy/partners/. Google har forpligtet sig til at efterleve EU-US Privacy Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.
c)     Twitter, Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, California 94103, USA; twitter.com/privacy. Twitter har forpligtet sig til at efterleve EU-US Privacy Shield www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

VII.    Integration af YouTube-videoer

(1)    Vi har integreret YouTube-videoer på vores website. De gemmes på www.YouTube.com og kan afspilles direkte fra vores website.
(2)     Når du besøger vores website, modtager YouTube oplysning om, at du er gået ind på den tilsvarende underside på vores website. Desuden sendes de oplysninger, der er specificeret under III (3) i denne erklæring. Dette sker uanset om du har en brugerkonto hos YouTube, gennem hvilken du er logget på, eller om der ikke findes en brugerkonto. Hvis du er logget på Google, sættes dine oplysninger direkte i forbindelse med din konto. Hvis du ikke ønsker, at disse oplysninger skal sættes i forbindelse med din profil på YouTube, skal du logge af, før du aktiverer knappen. YouTube gemmer dine oplysninger som brugerprofiler og anvender dem med henblik på reklame, markedsundersøgelse og/eller efterspørgselsorienteret udformning af sit website. Denne vurdering sker især (selv for brugere, der ikke er logget på) for at vise efterspørgselsorienteret reklame og informere andre brugere om dine aktiviteter på vores website. Du har ret til at gøre indsigelse mod oprettelsen af disse brugerprofiler. For at udøve denne ret skal du kontakte YouTube.  
(3)     For flere oplysninger om formålet med og omfanget af indhentning og behandling af oplysninger fra YouTubes side henvises til privatlivspolitikken. Der finder du også yderligere oplysninger om dine rettigheder i denne forbindelse og indstillingsmuligheder for at beskytte dit privatliv: www.google.de/intl/de/policies/privacy. Google behandler også dine personlige oplysninger i USA. Selskabet har forpligtet sig til at efterleve EU-US Privacy-Shield, www.privacyshield.gov/EU-US-Framework.

VIII.    Integration af mapz.com

(1) På dette website bruger vi mapz.com, en kortservice fra Kober-Kümmerly+Frey Media AG, Tyskland, for at vise interaktive kort over vinregioner og vingårde på websitet.
(2) Når du besøger websitet, vil Kober-Kümmerly+Frey automatisk modtage oplysning om, at den tilsvarende side på vores website er besøgt fra din IP-adresse. Desuden overføres de oplysninger, der er specificeret i afsnit III (3) i denne erklæring.
(3) Din IP-adresse gemmes af Kober-Kümmerly+Frey i anonymiseret form, der ikke muliggør sporing af dig som person.
(4) De oplysninger, der indhentes af Kober-Kümmerly+Frey, bruges udelukkende til at sikre serviceydelsens drift.   
(5) Kober-Kümmerly+Frey sender ikke oplysninger til tredjeparter og driver udelukkende sine serversystemer i EU-medlemslande.