Søgning

Suchbox

Note: The search input can be further influenced by various operators: an asterisk (*) serves as a wildcard (reb*), quotes search for an exact match ("Max Mustermann") and a minus (-) closes a term of looking out (recipe -fish).

Suchergebnis
149 results
Search results 11 until 20 of 149

Data Protection Policy

DatabeskyttelsespolitikI.    Navn og adresse på den Dataansvarlige "Dataansvarlig" i henhold til Databeskyttelsesforordningen (GDPR) og andre nationale databeskyttelseslove og…

Gløgg

Gløgg - Lidt at lune sig på i en kold tidTilsætningen af ​​krydderier til vin har en lang tradition i vinens verden. Romerne smagte allerede nogle af deres vine til med sukker og krydderier for at…

Turisme

Seværdigheder inden for vinkultur Tysk vindyrkning er præget af innovation, en iver efter at eksperimentere, kosmopolitisme og en ubetinget stræben efter kvalitet uden at negligere traditioner…

Pressemeddelelser

NewsflashRegistrer dig til at modtage vores Newsflash herKontakt  Wines of Germany Danmark T +45 31 27 33 11 winesofgermany@ehrenbergsoerensen.com Tina Baungaard-Jensen T +45…

Sociale medier

Sociale medierFacebook https://www.facebook.com/winesofgermanydanmark https://www.facebook.com/weinkoenigin https://www.facebook.com/deutsches.weininstitut…

Tysk vin & Det Nordiske Køkken

Saltet torsk, røget lam, valle barbecue og blomkålIsland – Vinanbefaling: En ung og sprød Mosel riesling. Medium fyldig med en smule restsukker, frisk syre og og ren mineralitet. læs…

Finland

INGREDIENSER: 500 g rensede havørredfileter 1 citron½ stilk dild25 g havsalt15 g sukker2 spsk aquavitSorrel purée3 syrlige æbler2 spsk æblecider eddike2 spsk sukker½…

Norge

INGREDIENSER:2 x 200 g hellefiskkoteletter 1 x lille hvidkål100 g smør TIL SAUCE:halvt granatæble1 x forårsløg15 g persille15 g purløg15 g dild2 dl olivenoliesaft…

Sverige

INGREDIENSER:TRIN 1 til 3600 g vildtkød, salt og peber100 g frosne solbær1 spsk honning1 spsk frisk-revet ingefær1-2 spsk rødvinseddike1 dl rødvin, knivskåret kardemomme1 spsk…

Island

INGREDIENSERSaltet torsk400 g saltet torsk, 25 g olieRøget lam100 g røget lamValle barbeque200 g valle, 80 g sukker1 kanelstang, 2 kryddernelliker2 bærmispel, 1 kvist…