Nyheder
Nyheder
Nyheder
Nyheder
Matchmaking: Find dit nye tyske vinhus i Aarhus og København (FULLY BOOKED)
Wines of Germany i Danmark inviterer til en serie Matchmaking-events 19. og 21. april.
Læs mereVinkulturen i Tyskland er optaget på UNESCOs kulturarvs-liste
“Vinkulturen i Tyskland” er 19. marts 2021 optaget i det nationale tyske register over immateriel kulturarv.
Læs mereProduktionen af rosé i Tyskland steg i 2020
Den tyske produktion af rosévin fortsætter sin imponerende vækst, viser en opgørelse fra Det Tyske Vininstitut (DWI).
Læs mereBaden: Online-smagning af tysk vin den 1. april
Nu har du muligheden for at smage en lang række af de bedste tyske vine. Wines of Germany afholder i samarbejde med vineksperter fra de lokale regioner en serie online-smagninger.
Læs mereSommelier Karin Visth, KOKS — Q+A om tysk vin
Opvæksten og hjemmet i Schweiz var præget af stor vininteresse og satte kraftige aftryk hos schweizisk-norske Karin Visth. Hun har slået sig ned på Færøerne, hvor hun er restaurantchef og head sommelier på toprestauranten KOKS, som Michelinguiden i 2019 tildelte to stjerner. Wines of Germany har spurgt Karin, hvad tysk vin betyder for hende.
Læs mereVi fejrer, at Riesling fylder 586 år den 13. marts
Wines of Germany fejrer en af vinverdenens allerstørste grønne druer med en fødselsdagskonkurrence på det nylancerede Riesling.dk
Læs mereSpätlese – en ‘beautiful mistake’
Langt ind i det 18. århundrede var Riesling ikke en voldsomt anerkendt drue. Den primære årsag var, at vinbønderne ikke helt havde forstået og opdaget, at høsttidspunktet for Riesling har en meget stor betydning for kvaliteten af den vin, som ender med at komme i glasset.
Læs mereHøstrapport 2020
Årgang 2020 var for de fleste tyske vinområder præget af et intenst, varmt og ‘turboladet’ efterår. “Især de røde druer nød det varme vejr. Der er store forventninger til alle områders rødvine, som allerede nu er dybrøde og har en intens bæraroma og et fløjlsagtigt udtryk, som blot vil udvikles i takt med at vinene modnes yderligere i kælderen”,...
Læs mereTysk eiswein årgang 2020
Milde vintre de seneste tyve år har gjort tyskproduceret eiswein til en sjældenhed. Termometret skal nemlig ned på mindst minus 7 grader, før de frosne druer må høstes og presses til den søde delikatesse.
Læs mereSchloss Vollrads bliver økologisk fra 2022-årgangen
Rheingaus største vinproducent er i gang med at omlægge til økologisk vindyrkning, og vinhuset vil derfor fra 2022-årgangen kunne kalde sig økologisk.
Læs mere