Details

Nyheder

Er tysk vin den nye dreng i klassen?

29/04/2016

Det er spørgsmålet, når Wines of Germany holder Riesling & Co. for vinglade københavnere i Skuespilhuset, onsdag den 11. maj.


Uanset om det er tyske bobler, hvid- eller rødvin, gæsterne får serveret i vinglasset, er der én ting, der er sikkert: Det bliver en forkælelse af smagsløgene. Det vil gæsterne til dette års Riesling & Co. komme til at opleve, når 12 tyske vinproducenter kommer til København og skænker kvalitetsdråber i glassene.

De københavnske gæster får her mulighed for at smage mere end 60 udvalgte tyske bobler, hvidvine og rødvine fra producenter fra de tyske vindistrikter Baden, Rheinhessen, Franken, Pfalz, Nahe og Württemberg – og samtidig blive klogere på producenternes tilgange til vinproduktion.    

Tyske vine har længe været synonym med Riesling. Hvidvinene, der frembringes på druen i landet lige syd for grænsen, er anerkendt som noget af det fornemmeste, der produceres inden for hvidvins-genren. Men tysk vin er meget mere end det. De senere år er der blandt andet opstået et stigende fokus på økologisk vin, biodynamisk vin og naturvin, og samtidig har Tyskland oplevet en stor udvikling i produktionen af rødvin. Det får de besøgende nu mulighed for at opleve på egen hånd.           

Riesling & Co. holdes i Skuespilhusets foyer onsdag den 11. maj fra kl. 16.00-18.00. 

Billetter til eventen koster 125 kroner (plus 10 kroner i gebyr) og kan købes her https://ekstrabladetbillet.safeticket.dk/events

 

Vinproducenterne man kan møde er: NEVERLAND VINEYARDS, Weingut Braunewell, Wenzel Wein Wasserlos, Winery Philipp Lang, Weingut Weinreich, Weingut Sankt Annagarten, Weingut Schmitt-Peitz, Weingut Ritter, Weingut Müller-Ruprecht, Weingut Wilhelm Laubenstein, Weingut des Grafen Neipperg – VDP, Winzerkeller Hex Vom Dasenstein eG og Weingut Graf Adelmann.