Details

Nyheder

Winemarket Goes German - smag flere end 200 tyske vine

06/03/2017

Sammen med Winelab.dk inviterer Wines of Germany den 20. maj til kæmpe vinsmagning i Ridehuset i Aarhus med lutter vine fra vores sydlige nabo.


For 100 år siden leverede Tyskland nogle af verdens absolut dyreste vine. Efter anden verdenskrig rettede Tyskland imidlertid sit eksportfokus på billigere vine, men nu er tyskerne kvalitetsmæssigt tilbage på sporet. Derfor er Winelab.dk og Wines of Germany Danmark gået sammen om at arrangere vinsmagningen Winemarket Goes German, der sætter spot på tyske kvalitetsvine. Det er sjette gang Mads Jordansen og holdet bag Winelab.dk arrangerer Winemarket i Aarhus, og første gang med lutter tyske vine. Winemarket har tidligere trukket op mod 800 gæster til Ridehuset. 

“Tysk vin er i øjeblikket noget af det mest interessante, som findes på markedet - både i forhold til pris og ikke mindst kvaliteten. På Winemarket Goes German er det muligt at smage på riesling fra årgang 2015, som uden tvivl er en af de bedste årgange, jeg har smagt i de snart 14 år, jeg har arbejdet med vin”, forklarer Mads Jordansen, der ud over at være wine writer og vinanmelder på Winelab.dk også underviser på Dansk Sommelier Uddannelse.

15 vinforhandlere fra hele landet deltager ved smagningen – fra onlinesupermarkeder til specialiserede vinimportører. Tilsammen medbringer de over 200 forskellige tyske vine, heriblandt riesling, spätburgunder og den tyske mousserende sekt. Gæsterne vil blandt andet kunne smage vine, der i butikkerne koster mere end 400 kroner – og får samtidig mulighed for at møde flere af de tyske vinbønder, der tager turen til Aarhus for at tage del i smagningen. 

Winemarket Goes German er inddelt i to sessions. Gæsterne kan således købe billet til den tidlige smagning, som finder sted fra kl. 12:30 - 15:00, mens den sene smagning foregår fra kl. 15:30-18:00.

”Det er lykkedes os at samle et godt mix af danske vinhandlere, der tilsammen repræsenterer den store spændvidde og fantastisk høje kvalitet, man finder i vinene hos vores sydlige naboer. Nu glæder jeg mig enormt meget til at se, hvordan gæsterne tager imod denne unikke smagning, som er den største tyske vinsmagning, som nogensinde har fundet sted i Aarhus ”, siger Mads Jordansen.

Billetsalget er netop startet på www.winelab.dk, hvor man indtil mandag den 17. april kan købe billetter til særlig early bird-pris på 195,-. Herefter og til og med den 19. maj er prisen 250,-. Eventuelt overskydende billetter sælges i døren til 275,-. Læs mere om Winemarket Goes German på Facebook her.

Winemarket Goes German er en del af Riesling Week 2017, der løber af stablen fra den 18. – 28. maj, hvor Wines of Germany sammen med vinimportører, vinhandlere, vinbarer og restauranter landet over sætter fokus på tysk riesling.

 

For professionelle

Ønsker du at deltage ved en stand, er du meget velkommen til at kontakte Wines of Germany på winesofgermany[at]ehrenberg-kommunikation(dot)com (først til mølle).