Nyheder
Nyheder
Nyheder
Nyheder
Danske skaldyr og tyske vine
Hummere, krabber, krabbeklør, hummerhaler, flodkrebs, rejer, havet omkring os bugner. Sommeren er sæson for skaldyr, der også er en let og delikat spise i de varme tider og et festligt indslag til en midsommerfejring.
Læs mereFT.com: "Tyskland er et vækstpunkt for unge vintalenter"
Jancis Robinson, den verdensberømte vinkritiker og klummeskribent for Financial Times, mener, at Tyskland er et voksende vækstpunkt for unge vintalenter.
Læs mereGod vinblomstring er lovende for den nye årgang i Tyskland
Takket være de gode vejrforhold blomstrer vinstokkene i Tyskland i øjeblikket hurtigt og uden problemer. I år afspejler temperaturforskellene mellem vinområderne eller de enkelte vinmarker sig meget tydeligt i blomstringen.
Læs mereMorten Bundgaard – Q&A om tysk vin
Erhvervsredaktør og vinanmelder, Morten Bundgaard, har udviklet en stor og varieret kærlighed til tysk vin. Læs om hans yndlingsglas, hvordan han ser på udviklingen af tysk vin og ikke mindst, hvilke vinhandlere og restauranter, der gør det særlig godt på det tyske vinområde.
Læs mereRiesling Week 2022: Tysk Riesling fejres i hele landet fra 10. - 19. juni
Igen i år er tysk Riesling i fokus, når vinhandlere, restauranter, vinbarer og andre med hang til god vin fejrer Riesling Week med med masser af vinaktiviteter landet over.
Læs mereVær med i Riesling Week, der løber af stablen 10.–19. juni 2022
Den årlige Riesling Week er ugen hvor vinhandlere, restauranter, vinbarer og andre med hang til god tysk Riesling, fejrer druen med en masse forskellige vintilbud, glaskort med tysk Riesling, vinsmagninger og arrangementer rundt om i landet.
Læs mereSe smagekataloget til tysk importørsmagning den 30. maj i København
Næste mandag har du fra klokken 16-19, mulighed for at møde 15 tyske vinhuse som leder efter en dansk importør.
Læs mereWines of Germany på Winemarket med Pinot & co.
Til Winemarket goes German fremviste Wines of Germany Danmark et stort udvalg af tyske vine fra Pinot-familien.
Læs merePerfekt til Silvaner: Hvide asparges med danske fjordrejer og sauce mousseline
Tiden er til hvide asparges med danske fjordrejer, en skøn sauce mousseline og en vellavet Silvaner.
Læs mereKan du ikke få nok af podcast om tysk vin?
I Vin for begyndere har René Langdahl og Jonas Landin taget os omkring tyske druer som Spätburgunder (Pinot Noir), Riesling og Silvaner, samtidig med at de har givet et overblik over flere tyske vindistrikter.
Læs mere