Details

Nyheder

Det, Vi taler om og tysk vin

20/11/2020

Vin, gode grin og brusende debat hænger sammen, så derfor sørger Wines of Germany for vin til panelet i Danmarks bedste sladdermagasin, Det, vi taler om, den næste måneds tid.

Du kan vinde dagens vine. Læs her hvordan!

 


KONKURRENCE:

Aldrig har det været så tiltrængt at få et godt glas vin. Vi krydrer dagens sladder i Det, vi taler om med tyske sprøde tyske vine. En Weissburgunder (Pinot Blanc) og en Lemberger (også kendt som Blaufränkisch).

Vært Ditte Okman og det sprudlende panel skal i dag smage:

WEISSBURGUNDER TROCKEN -S, 2017 - Weingut Dautel (Pinot Blanc)

LEMBERGER GUTSWEIN -, 2018 - Weingut Dautel 

Begge vine forhandles af Løgismose og er skabt af den unge vinmager Christian Dautel, 35 år, på hans vingård Dautel i vinregionen WÜRTTEMBERG.

Tysk vin er inde i en yderst positiv udvikling i disse år med mange spændende tendenser. Disse kommer ikke mindst fra den nye generation af unge, passionerede vinmagere.

Christian Dautel er medlem af Generation Riesling, der er er en sammenslutning af Tysklands bedste unge vinmagere. Den fungerer som et netværk, hvor de talentfulde vinmagere kan mødes, udvikle nye ideer, udføre projekter i fællesskab og sammen styrke profilen og kendskabet til tysk vin.

Christian Dautel er kommet hjem til gården og i 2013 overtog han i al fredsommelighed ansvaret i kælderen. Han er dimitteret fra universitet i Geisenheim og har, inden han vendte hjem, praktiseret i Sydafrika, USA, Australien, studeret biodynamisk vinkultur hos Franz Weninger i Østrig og ikke mindst tilbragt et halvår på Domaine Comtes Lafon i Meursault for at komme i sync med sin fars fascination for fadlagret Chardonnay fra de allerøverste hylder.

Begge vine er med i en online-vinsmagning, Smag på Tyskland, torsdag 10. december kl. 17.30 som Løgismose og Wines of Germany inviterer til.

Tysk vin rykker vildt på den internationale vinscene, og du kan vinde ugens vinsæt og nyde vinene derhjemme, mens du hører Det Vi Taler om.

For at deltage i konkurrencen skal du enten:

  1. Følge @tyskvin på instagram
  2. Følge @winesofgermanydanmark på facebook og skrive, hvem du vil dele vinen med

Wines of Germany finder vinderen torsdag den 3. december.

 

Psst…. Vinene kan også købes hos Løgismose og blive sendt lige til din dør.

Held og lykke!