Details

500 vineksperter til Institute of Masters of Wine symposium i Wiesbaden

01/05/2023

500 vineksperter forventes til sommer at deltage i det 10. internationale Institute of Masters of Wine symposium i Wiesbaden


Her godt to måneder før starten på det 10. internationale symposium for Institute of Masters of Wine (IMW), som afholdes i Wiesbaden, har 500 vineksperter og vinentusiaster fra næsten 40 lande bekræftet deres deltagelse.

Den udsolgte begivenhed finder sted i Wiesbaden fra den 29. juni til den 2. juli 2023. "Vi er glade for den store interesse fra hele vinverdenen før dette års symposium, som allerede tidligt blev udsolgt,” siger Julian Gore-Booth, IMW's administrerende direktør. Ud over flere end 100 Masters of Wine er der mange andre kendte personligheder fra den internationale vinverden blandt gæsterne. De kan forvente spændende foredrag fra mere end 30 talere, herunder berømtheder som Hollywood-stjernen og vinhusejeren John Malkovich og fjerde generation af den argentinske vinproducent Laura Catena.

Monika Reule, administrerende direktør for det tyske vininstitut (DWI), forklarer: "IMW-symposiet er en enestående mulighed for at præsentere Tyskland som vinland for så mange vigtige formidlere fra hele verden." Ud over IMW er værterne det tyske vinintitut DWI, byen Wiesbaden samt delstaten Hessen. Efter en vellykket ansøgningsproces blev den anerkendte begivenhed for første gang bragt til Tyskland. 

 

Vigtige sponsorer

Efter de intense smagninger, foredrag og debatter står der eksklusive vin-kulinariske middage på dagsordenen for eksperterne. Den afsluttende gallaaften arrangeres af DWI i samarbejde med de regionale vinfremstød på Schloss Biebrich. Zwiesel Glas, Sekt-vinhusene Raumland og Schloss Vaux, mineralvandene Original Selters, Radeberger og kafferisteriet Müller støtter den fornøjelige aften. 

Symposiets arrangører har desuden modtaget værdifuld støtte og sponsorater fra mange kendte mærker og brancheforeninger, hvilket endnu en gang understreger vigtigheden af at fremme ekspertise og innovation i vinens verden.

 

Ekskursioner i det tyske vinland

I tiden op til og efter symposiets afslutning benytter talrige deltagere sig af muligheden for at lære de tyske regioners terroirs, deres vine og lokale producenter at kende på seks forskellige ture. De følger således invitationerne fra de regionale vinfremstød i vinområderne Ahr, Franken, Mellemrhein, Mosel, Nahe, Pfalz, Rheingau, Rheinhessen og Sachsen.