Details

Nyheder

BEST GERMAN SEKT, 2020, DENMARK 

02/11/2020

Vi kårer de bedste tyske Sekt i Danmark!


Mousserende vin og Tyskland hænger unægtelig sammen. Ikke alene er tyskerne det folkefærd, som drikker mest mousserende vin, hele 3,5 liter per indbygger, men Tyskland har også et godt greb om at producere mousserende vine. Tyskland er det næstmest ’sparkling’ producerende land i verden, kun lige et mulehår efter Frankrig, og de tyske Sekt gør større og større indtog på den internationale vinscene, og heldigvis også på det danske marked.

Som et led i at sætte fokus på tysk Sekt i Danmark, præsenterer vi nu BEST GERMAN SEKT, 2020, DENMARK, og I inviteres hermed til at indsende én eller flere tyske Sekt fra sortimentet til at deltage i udvælgelsen. 

Udvælgelsen finder sted den 26. november, hvor alle tilmeldte vine smages blindt af et yderst kompetent dommerpanel bestående af danske vineksperter. Overdommer og medtilrettelægger af konkurrencen er Marie Guldstad, DipWSET, Weinakademiker og MW-studerende. 

Vinene opdeles i kategorier, der tager udgangspunkt i vinstil og prisniveau og fastsættes endeligt, når udvalget af vine er i hus. Vinene bedømmes ud fra et internationalt anerkendt pointsystem med 100 point som det absolut højeste. De 15 vine med det højeste pointtal udtages til BEST GERMAN SEKT, 2020, DENMARK.

Wines of Germany anvender BEST GERMAN SEKT, 2020, DENMARK til at sikre så bred omtale af tysk Sekt som muligt i danske medier – blandt andet gennem mediesamarbejder og via SoMe. Dette er altså en mulighed for dig som importør at få ekstra omtale af din virksomhed og tyske vine. Ligeledes kan du efterfølgende anvende udmærkelsen i din egen promovering af en eventuel vindervin. Vinderne offentliggøres primo december 2020, og vinderne kontaktes forinden direkte af Wines of Germany.    

Det er gratis at deltage og de eneste omkostninger, der tilfalder dig som importør i denne fase, er levering af to flasker per tilmeldt vin.

Bliver din vin kåret som BEST GERMAN SEKT, 2020, DENMARK, vil vi bede om yderligere 6 flasker af vindervinen til brug til medieeksponering og events i løbet af 2021. Ved at registrere din vin til udvælgelsen accepterer du at dække disse omkostninger, hvis din vin vælges til BEST GERMAN SEKT, 2020, DENMARK.
                
Hvis du har lyst til at deltage med en eller flere tyske Sekt, så udfyld vedhæftede skema med kontaktinfo samt informationer om vinen(e), og send skemaet retur til Wines of Germany på mail tina[a]bybaungaard.com 

Vinene og udfyldt skema i print bedes sendt til: 

Væxthuset
Att. Marie Gulstad // April Consult
Jægersborg Allé 1B, 1. sal
2920 Charlottenlund 

Vine og skema skal være Wines of Germany i hænde senest den 19. november 2020.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Tina Baungaard-Jensen på mail tina[a]bybaungaard.com eller telefon 4128 1001
eller 
Marie Gulstad på mail marie[a]wine-fanatic.com eller telefon 5146 9797

Vi glæder os til at høre fra dig!

Held og lykke!

Sabrieren von deutschem Winzersekt