Details

Nyheder

DWI præsenterer regionale (tyske) klassikere på ProWein

05/02/2023

Det tyske vininstitut (DWI) præsenterer "German Classics - The Classics of the German Winegrowing Regions" for de besøgende på dette års ProWein-messe.


Til dette formål har de regionale vinreklameforeninger hver især udvalgt en eller to typer vin, der bedst repræsenterer deres vindyrkningsområde.

På DWI's stand i hal 1 (C120) vil i alt 20 regionale klassikere fra alle 13 vindyrkningsområder kunne smages gratis hele dagen fra den 19. til den 21. marts på DWI's stand i hal 1 (C120). Sortimentet vil også blive præsenteret ved en modereret smagning de to første messedage.

Messemotto med stor markedsrelevans
For DWI's administrerende direktør Monika Reule er dette års motto for den velbesøgte messe yderst relevant for markedet: "Regionale klassikere skaber tillid ved køb af vin og bidrager til at skærpe de enkelte vindyrkningsområders profil. Desuden spiller regionalitet fortsat en stor rolle for forbrugernes købsadfærd." Desuden understreger lederen af DWI: "De præsenterede druesorter er vores styrke og adskiller dermed Tyskland fra den internationale konkurrence."

I tråd med "Classics" vil "Dream Team Riesling og Pinot Noir" blive præsenteret på standen kl. 10.30 søndag og mandag på messen. Et andet aktuelt smagningstema på alle tre messedage er de nye, bæredygtige, svampe-resistente druesorter, der i Tyskland er kendt som PiWi'erne.

"Elsk den vin, du er sammen med" er mottoet en gang om dagen, når de unge vinmagere fra Generation Riesling inviterer de besøgende til smagninger på DWI-standen.

Smagningerne vil blive afholdt af den tyske vindronning Katrin Lang og de to tyske vinprinsesser Juliane Schäfer og Luise Böhme på skift.

Generation Riesling optræder for ottende gang på ProWein
I år og for ottende gang arrangerer DWI en fælles præsentation for Generation Riesling (hal 1 / E121). Fra verdens største organisation af unge vinproducenter vil ti medlemmer fra otte vindyrkningsområder præsentere deres seneste vinsamlinger:

Weingut Max Jäck; Baden; www.weingut-max-jaeck.de

Winzerhof Nagel, Franken; www.winzerhof-nagel.de

Weingut Philipps-Mühle; Mittelrhein; www.philipps-muehle.de

Weingut Carlo Schmitt, Mosel; www.weingut-carlo-schmitt.de

Weingut Schömehl, Nahe; www.schoemehl-wein.de

Weingut Hauer, Pfalz; www.katharinenhof-hauer.de

Weingut WoW by Wolfgang Bender; Pfalz; www.wolfgangsweine.de

Weingut Becker; Rheinhessen; www.weingut-becker.com

Weingut Reis & Luff; Rheinhessen; www.reis-luff.de

Hendriks Wein; Württemberg/Bodensee; www.hendriks-weine.de

 

Smagsprøver på DWI ProWein-stand 2023. - Hal 1 C120 -

Theme

Day

Time

Dreamteam Riesling & Spätburgunder

Sunday

10:30 am

Monday

Regional Heroes

Sunday

12:00 pm

Monday

Generation Riesling -

Love the wine you're with

Sunday

14:00 pm

Monday
Tuesday

11:30 am

Sustainable Grape Varieties

Sunday

15:30 pm

Monday

Tuesday

13:00 pm