Details

Nyheder

ECOVIN-smagning den 12. november

12/10/2018

ECOVIN er en sammenslutning af økologiske og biodynamiske vinproducenter fra Tyskland og blev grundlagt i 1985 af 35 producenter fra Rheinhessen, Pfalz, Mosel og Baden.


I dag tæller organisationen 233 medlemmer og fælles for dem alle er, at de identificerer sig med biodiversitet, respekt for naturen, meningsfuldhed, æstetik – og selvfølgelig kvalitetsbevidst vinproduktion.

Trade-smagning

Nu har du mulighed for at møde 15 medlemmer fra flere af Tysklands vinregioner, når Wines of Germany sammen med ECOVIN holder en trade-smagning i grønne omgivelser på Restaurant Höst i København. Producenterne arbejder alle ud fra økologiske og biodynamiske principper og metoder, og medbringer nogle af deres ypperste vine. De tyske producenter står alle klar til at præsentere dråberne, vinhusets historie og fortælle om, hvordan de arbejder i vinmarkerne.

Også direktør i ECOVIN, Ralph Dejas, deltager og holder to foredrag, hvor han giver en introduktion til organisationen og dens visioner og præsenterer udvalgte vine.

 

Mød følgende ECOVIN-producenter: 

Weingut Arndt F. Werner - Rheinhessen

Weingut Becker - Baden

Weingut Louis Klein - Mosel

Weingut Herrenhof - Pfalz

Weingut Rieger - Baden

Weingut Ökonomierat Lind - Pfalz

Weingut Schönhals - Rheinhessen

Weingut Johanninger - Nahe & Rheinhessen

Weingut zur Römerkelter - Timo Dienhart - Mosel

Weingut Zähringer - Baden

Weinbau Doreas - Württemberg

Ökol. Weingut Hubert Lay - Baden

Weingut Hemer – das Bioweingut - Rheinhessen

Weingut Ernst Hoffmann - Mosel

Wein- und Sektgut Harteneck - Baden

 

 

ECOVIN-smagningen finder sted på Restaurant Höst, Nørre Farimagsgade 41, 1346, København K, klokken 13.00-17.00.

 

Kort om smagningen:

  • Du kan møde 15 ECOVIN-producenter, der alle medbringer personlige og stedstypiske vine fra flere af Tysklands vinregioner.
  • Direktør i ECOVIN, Ralph Dejas, holder et foredrag om ECOVIN kl. 12.00-13.00 og igen kl. 16.00-17.00. Ved tilmelding til smagningen bedes du skrive, om du ønsker at deltage i ét af disse og specificere hvilket. Der er et begrænset antal pladser.
  • Det er gratis at deltage i smagningen. Da vi i samarbejde med Restaurant Höst sørger for lidt let finger-food vil vi bede dig om at tilmelde dig.
  • Tilmelding til Morten Kalum hos Wines of Germany på winesofgermany@ehrenbergsoerensen.com eller +45 31 27 33 11 senest den 1. november 2018.

 

 

Konsumentsmagning forefår fra klokken 17.00 - 19.00

Se Facebook-eventen her

 

Download smagekataloget her