Details

Nyheder

KOM UNDER RODEN PÅ TYSK VIN - uddannelsesdag for sommeliere

23/10/2020

Dansk Sommelier Uddannelse og Wines of Germany inviterer til et heldags kursus den 11. november, hvor vi går i dybden med vinlandet Tyskland.


På dette unikke og dybdegående tyske vinseminar lærer du om de 13 tyske vinområder, druer, jordbunde, klima, kloner og ikke mindst smager, hvor langt tysk vin er nået i den udvikling, som virkelig tog fart for snart 20 år siden. Vi skal også smage vine fra ældre årgange og vine op mod internationale alternativer.

Uddannelsesdagen er for dig, som i forvejen har et rimeligt kendskab til vinlandet Tyskland.

Kursuset afholdes onsdag den 11. november kl. 9.00-15.00

hos Gastronomisk Innovation, Frederiksborggade 1B, 1360 København.

Det forventes, at du har en god grundviden om tysk vin, da vi på dette seminar går et spadestik dybere ned i den mangfoldige tyske vinverden. Underviser er Mads Jordansen, som har en stor og bred vinerfaring fra arbejdet med vin i over 13 år. Først som vinimportør, nu fuldtids winewriter og vinanmelder på Winelab.dk samt underviser på Dansk Sommelier Uddannelse. Mads læser på WSET i London og drikker nysgerrigt vin fra Assyrtiko til Spätburgunder.

Det er gratis at deltage, og du er velkommen til at dele invitationen med andre i restaurations- og vinbranchen. Der vil være let forplejning og frokost i løbet af dagen.

Bindende tilmelding bedes ske hurtigst muligt og senest den 3. november til Wines of Germany på tina[a]bybaungaard.com. Skriv venligst fornavn, efternavn, e-mail, telefonnummer, arbejdssted & profession. Der er begrænsende pladser. Vi forbeholder os retten til at opkræve et gebyr på 500 kr., hvis du udebliver fra kursusdagen uden afbud.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Tina Baungaard-Jensen hos Wines of Germany på tina[a]bybaungaard.com.

Vi overholder myndighedernes retningslinjer i forhold til Covid-19. Det betyder, at alle bedes bære mundbind ved ankomst, og når man ikke sidder ned.