Details

Nyheder

Løgismose og Wines of Germany inviterer til online-vinsmagning

20/11/2020

Sæt kryds i kalenderen torsdag 10. december kl. 17.30, hvor Løgismoses Chefsommelier Thilde Maarbjerg guider dig kyndigt gennem en lærerig smagning af 6 skønne tyske vine, og i løbet af smagningen får vi op til flere spændende gæster.


Køb smagekassen med følgende 6 vine senest tirsdag 8. december kl. 12.00, saml dine bedste vin-venner og glæd dig til at deltage i en online-smagning, som vil berige både smagsløg og din vinviden:

Smagekassen indeholder:

Desuden medfølger også: 

  • 1 Wines of Germany mulepose
  • 1 Wines of Germany proptrækker
  • 1 Champagneprop
  • 1 sampak af smagehjul til tyske vine

Efter en kort introduktion til tysk vin vil Thilde Maarbjerg starte smagningen, én vin ad gangen så du med smagekassen for alvor kan få øjnene op for den enorme bredde og alsidighed, der gemmer sig i vine fra grænselandet.

Livstilsbloggeren Danica Chloe gæster studiet undervejs, hvor hun vil fortælle om sin kærlighed til tyske vine og fortælle hvordan hun som vinøs novice har fundet stor tryghed og glæde i tyske vine.

Vi får desuden fint besøg i den virtuelle vinmagning, når den karismatise tyske vinmager Christian Dautel fra Weingut Dautel tjekker ind og deltager i smagning og kommentering af de to vine, fra hans vingård.

Vi glæder os til at underholde dig online via Zoom og håber at du i selskab med os og vores gæster vil få en lærerig vin-aften præget af store oplevelser i glassene.

Køb smagekassen her og få den sendt lige til din dør!