Details

Nyheder

Match making: Find din nye producent af tysk Spätburgunder i Aarhus og København

09/11/2023

Wines of Germany i Danmark inviterer til match making mellem tyske vinproducenter og danske importører — mandag den 27. november i Aarhus og onsdag den 29. november i København.


Her kan du i ro og mag smage 57 forskellige Spätburgundere i en uformel walk-around smagning uden repræsentanter fra vinhusene til stede.

Læs mere om Spätburgunder her:

https://www.winesofgermany.com/our-wine/grape-varieties/grape-variety/94/spätburgunder
 

Download det fulde program her.

 

Effektiv smagning

Smagningerne henvender sig til vinimportører, der søger tysk vin til import.

Alle vinhuse søger efter dansk importør og er ledige på det danske marked.

Der vil være 3 Spätburgundevine fra hver af de 19 tyske tilmeldte vinhuse. (57 vine i alt)

Du kan smage i dit eget tempo - der vil ikke være repræsentanter fra vinhusene til stede.

Hvis der deltager flere personer fra din virksomhed, bedes I venligst udfylde et tilmeldingsskema for hver enkelt person.

Formålet med match making er, at danske vinimportører kan finde frem til tyske vinhuse, som laver netop de vine, de er på udkig efter. Smagningerne afvikles som professionelle walk-around tastings, hvor alle vinene er linet op. Hvert af de 19 vinhuse deltager med tre forskellige vine, så deltagerne kan få en god fornemmelse af producenternes Spätburgundere i både bredde og kvalitet.

Deltagerne har god til at smage vinene, som de selv skænker og smager i eget tempo. Vinproducenterne selv vil ikke være til stede, så man kan uforstyrret koncentrere sig 100% om at smage og bedømme vinene.

 

Tid og sted

København : Onsdag den 29. november kl 11-14: Hotel Scandic, Skelbækgade 3A, 1717 København V (info om parkeringsmuligheder)

Aarhus : Mandag den 27. november kl 11-14: Winelab Academy/Wines of Germany, Mejlgade 51A,3, 8000 Aarhus C. (Parkeringsmulighed i fx. Navitas)

 

 

Tilmeld dig her

https://forms.gle/Bmoa8WJgroksxP1p9

 

Repræsenterede regioner og huse
 

Baden:

Franken:

Mosel:

Nahe:

Pfalz:

Rheinhessen:

Württemberg:

 

 

 

SpÀtburgunder