Details

Nyheder

Match making: Find dit nye tyske vinhus i Aarhus og København

26/02/2023

Wines of Germany i Danmark inviterer til match making mellem tyske vinproducenter og danske importører — tirsdag den 14. marts på H15 i København og torsdag den 16. marts på Winelab Academy i Aarhus.


Her kan du i ro og mag smage 57 forskellige vine i en uformel walk-around smagning uden repræsentanter fra vinhusene til stede.

Økologisk og biodynamisk vin står højt på de danske importørers ønskeliste, så derfor deltager udelukkende vinhuse, som er certificeret økologiske og biodynamiske eller formelt i gang med omlægning. Flere af husene vil også præsentere naturvine.

 

Effektiv smagning

51 antal vinhuse har søgt om at deltage, og vi har nøje valgt 19 ud, som vi anser for at have det største potentiale på det danske marked. I alt deltager 19 vinhuse fra 9 af de 13 tyske vinregioner. 14 økologiske og 5 biodynamiske,  og alt fra det klassiske og traditionelle i hvid og rød til mere naturlige stilarter, inkl. orangevin og pet nat. 

Formålet med match making er, at danske vinimportører kan finde frem til tyske vinhuse, som laver netop de vine, de er på udkig efter. Smagningerne afvikles som professionelle walk-around tastings, hvor vine fra 19 tyske vinhuse er linet op. Hvert vinhus deltager med tre forskellige vine, så deltagerne kan få en god fornemmelse af producenternes sortimenter, deres bredde og kvalitet.

Deltagerne har god til at smage vinene, som de selv skænker og smager i eget tempo. Vinproducenterne selv vil ikke være til stede, så man kan uforstyrret koncentrere sig 100% om at smage og bedømme vinene.

 

Tid og sted

København : Tirsdag den 14. marts kl 11-16 : H15, Halmtorvet 15, 1700 København K (info om parkeringsmuligheder)

Aarhus : Torsdag den 16. marts kl 11-16 : Winelab Academy/Wines of Germany, Mejlgade 51A,3, 8000 Aarhus C. (Parkering i fx. Navitas)

 

Smagekatalog

Download smagekatalog (PDF): https://we.tl/t-Tq9bytszsR

 

Tilmeld dig her

https://bit.ly/41T6bdk

 

Mød vine fra følgende producenter:

Tamino

Baden

Weingut Zähringer

Baden

Weingut Thomas Harteneck

Baden

Fürstlich Castel´sches Domänenamt

Franken

Weingut am Stein

Franken

Weingut Sturm

Mittelrhein

Weingut Markus Fries

Mosel

Bioweingut Frank Brohl

Mosel

Weingut Fuchs-Jacobus

Nahe

Weingut Georg Meier

Pfalz

Weingut Ansgar Galler

Pfalz

Weingut Nauerth-Gnägy

Pfalz

Wein- und Sektgut Barth

Rheingau

Weingut Frey

Rheinhessen

Weingut Weinreich

Rheinhessen

Weingut Landgraf

Rheinhessen

Weingut Hofmann

Rheinhessen

Weingut Idler

Württemberg

Weingut Bernhard Ellwanger

Württemberg

Wiesenflora wie Rotklee und Gänseblümchen im Vordergrund eines ökologisch bewirtschafteten Weinbergs