Details

Nyheder

Matchmaking: Find dit nye tyske vinhus i Aarhus og København (FULLY BOOKED)

12/04/2021

Wines of Germany i Danmark inviterer til en serie Matchmaking-events 19. og 21. april.


Det har været noget mere kompliceret og tidskrævende at finde nye vinhuse det seneste års tid. Wines of Germany i Danmark vil derfor løse udfordringen med Matchmaking events i Aarhus og København henholdsvis den 19. og 21. april.

Over 100 danske vinhandlere har via en undersøgelse kunnet tilkendegive, hvilke tyske vine de er på jagt efter. Svarene viste stort fokus på vine fra alle 13 regioner – og økologisk eller biodynamisk produktion står højt på ønskesedlen. Over 250 tyske vinhuse har vist interesse for at deltage i Matchmaking af tyske vinhuse og danske importører. Og 58 nøje udvalgte vinhuse er med i denne omgang.

Formålet med Matchmaking er, at danske vinimportører kan finde frem til tyske vinhuse, som laver netop de vine, de er på udkig efter.

Effektiv smagning

Smagningen er en professionel walk-around tasting, hvor der er opstillet ca. 170 flasker fra de 58 vinhuse. Hvert vinhus deltager med tre forskellige vine, så deltagerne kan få en fornemmelse for producenternes bredde og sortiment. Hele ti af Tysklands 13 vinområder er repræsenteret.

Deltagerne har to timer til at smage vinene, som de selv skænker. Wines of Germany sørger naturligvis for håndsprit og god afstand. Der er ingen vinproducenter til stede, så man kan koncentrere sig 100% om at smage vinene i corona-sikre omgivelser.

(Alt optaget - ikke flere ledige pladser.)

&nbs

Spørgsmål

Send en mail til mads[at]winelabagency(dot)com.