Details

Nyheder

Pinot noir og svampe er efterårets store tema

09/10/2017

Wines of Germany Danmark arrangerer den 5. oktober en brancheevent med temaet Mush 'n' Spät (svampe og spätburgunder). På michelinrestauranten Den Røde Cottage kan vinaktører deltage i en smagning og Master Class og gå på opdagelse i nogle af de bedste tyske pinot noir-vine.


I Danmark ses en stigende efterspørgsel efter lyse, elegante rødvine med lavere alkohol og restsukker. Disse typer af vine passer ikke kun godt til danskernes smag, men matcher også det nordiske køkken med det lette og fine udtryk.

Udbuddet af tyske rødvine i Danmark er stadig relativt beskedent og kendskabet til spätburgunder blandt den generelle danske befolkning ligeså. Hvad mange ikke ved er at Tyskland er verdens tredje største producent af pinot noir, og at tyske pinot noir vine ved flere blindsmagninger klarer sig bedre end de franske konkurrenter.

For at rette opmærksomheden på tysk pinot noirs potentiale arrangerer Wines of Germany Danmark en vinsmagning, der inkluderer en Master Class ved Master of Wine Romana Echensperger. Temaet er tysk pinot noir og svampe og eventen er rettet mod fagfolk i vinbranchen samt journalister og vinskribenter.

Mush 'n' Spät indledes med en Master Class, hvorefter vinene matches med en fire-retters tasting menu med svampe som bærende elemet.

 

For mere info kontakt venligst Wines of Germany Danmark på winesofgermany(at)ehrenberg-kommunikation.com eller telefon +45 23 49 10 09