Details

Nyheder

Sæt kryds i kalenderen

31/01/2019

Her er alle de vigtige datoer i 2019 fra Wines of Germany


Wines of Germany planlægger flere arrangementer og events i 2019: vinsmagninger, masterclasses, vinture og andre spændende initiativer.

Her er listen over aktuelle datoer for 2019 med relevant information til den danske vinbranche. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til:

 

Den 1. - 4. maj: Tysk vinlounge i MENY

Menys sommelier har håndplukket en række spændende tyske vine og sammen med vinmagerne selv inviterer de deres kunder med på en 4-dages sanselig smagetur i de tyske vindistrikter, der er værd at lære udenad. 

1. maj kl. 14-18: MENY Østerfælled Torv

2. maj kl. 14-18: Dalgaard MENY

3. maj kl. 14-18: MENY Borups Allé

4. maj kl. 11-16: MENY Rotunden Hellerup Foodmarket

 

Den 11. maj: Winemarket Goes Pinot | Ridehuset, Aarhus

Pinot-familiens mange medlemmer mødes i Ridehuset i Aarhus. Tysk hotspot med blandt andet spätburgunder, grauburgunder og weissburgunder. Tjek www.winelab.dk

 

Den 17. – 26. maj: Riesling Week | Hele landet

Rieslingfeber over hele landet, der pejler danskernes vinfokus mod de sprøde og lette tyske vine. Det sker i samarbejde med importører af tysk vin, vinbutikker, restauranter, vinbarer og supermarkeder.

Følg Riesling Week 2019 på Facebook

 

Den 23. maj: Tysk Vinfestival | Pressen, Politikens Hus, København

Stor tysk vinsmagning i Politikens Hus, hvor Tysklands mange stjernedruer præsenteres for vinglade danskere. Denne smagning finder sted under Riesling Week.

Læs mere og køb din billet her

 

Den 23. september: Mush ’n Spät

Trade event målrettet sommelierer, importører og vinskribenter. Via en master class sætter vi fokus på spätburgunders fortræffeligheder i kombination med danske svampe.

 

Den 24. oktober: Tysk Vinfestival | Pressen, Politikens Hus, København

Stor tysk efterårsvinsmagning i Politikens Hus, hvor Tysklands mange stjernedruer præsenteres for vinglade danskere.

 

Den 25. november: Trade meeting | København

Åbent hus hos Wines of Germany for den danske vinbranche. Fakta, trends, aktiviteter i 2020 og sprøde tyske dråber er på agendaen.

 

Kontakt os på wineofgermany@ehrenbergsoerensen.com eller +45 31 27 33 11, hvis du er interesseret i en eller flere af vores events.