Details

Nyheder

Stem på Tysklands "cooleste" vin

27/02/2018

Jagten på Tysklands "cooleste" vin er gået ind. Efter en solid udvælgelsesproces er 20 finalister nu fundet og klar til at kæmpe om at blive én af de tre store vindere i Wines of Germanys konkurrence om at blive Tysklands "cooleste" vin. De tre vinder-vine vil blive præsenteret ved vinmessen ProWein i Düsseldorf d. 18. marts 2018.


Kreative vine med trendy etiketter og en interessant historie bag – det er nogle af de egenskaber, der bliver kigget efter i konkurrencen, der er arrangeret af Wines of Germany.

I alt blev 385 bidrag sendt fra alle 13 tyske vinregioner. Af bidragene blev 50 højkvalitetsvine nøje udvalgt ved en blindsmagning, hvorefter en syv-personers jury gennemgik flaskerne og barberede kandidaterne ned til de 20 vine, der nu er med i afstemningen.

Bredden er stor blandt de indsendte vine. Der kan opleves vine fra vinavlersamarbejder, naturligt mousserende samt orange vine og meget andet. Du kan stemme på dine tre favoritvine og smage på vinder-vinene ved Wines of Germanys stand på Prowein i Düsseldorf.

Du kan afgive din stemme frem til den 11. marts 2018.

Læs mere om vinene og stem på din favorit på www.germanwines.de/online-voting