Details

Nyheder

Vær med i Riesling Week, der løber af stablen 3.–12. september 2021

16/07/2021

Få jeres events med i det officielle program. Deadline for tilmelding er 15. august 2021.


Den årlige Riesling Week er ugen hvor vinhandlere, restauranter, vinbarer og andre med hang til god tysk Riesling, fejrer druen med en masse forskellige vintilbud, glaskort med tysk Riesling, vinsmagninger og arrangementer rundt om i landet.

Riesling Week var oprindelig planlagt til afholdelse i juni, men blev flyttet til september – grundet den lykkelige situation, at restauranterne kører på højtryk for at følge med danskernes lyst til at spise ude igen. På den måde sikrer vi, at Riesling Week igen i år kan få fuld opmærksomhed og blive en vaskeægte vinfestival i hele landet.

Vi vil rigtig gerne have jer til at deltage i Riesling Week!

Det behøver ikke at kræve en masse, og I bestemmer selv, hvilken retning jeres Riesling-arrangement går i. Det kan være alt fra at I sælger en smagekasse med fokus på tysk Riesling til en full-blown winemaker’s dinner eller en eksklusiv vinsmagning.

Til gengæld sørger vi for masser af opmærksomhed omkring jeres event – og Riesling Week i det hele taget. Vi promoverer jer og jeres event på sociale medier og på Riesling.dk, som er ved at blive opdateret med indhold om Riesling Week 2021. Desuden bliver der lavet et officielt program for Riesling Week, som vil blive distribueret i hele landet.

Vi håber, I har lyst til at bakke op om Riesling Week 2021.

TILMELDING AF EVENTS TIL RIESLING WEEK sker via dette link:
forms.gle/EgviGyjUf859Dt9u6

Send os en endelig en mail, hvis der er spørgsmål til noget.

Deadline for tilmeldinger, som skal med i det trykte program, er den 15. august 2021.

Bedste hilsner fra holdet bag Wines of Germany i Danmark:

Mads Jordansen
mads[at]winelabagency(dot)com

Frank Jepsen
frank[at]winelabagency(dot)com