Details

Nyheder

Wines of Germany: Events i 2022

15/12/2021

Wines of Germany Danmark planlægger flere arrangementer og events i 2022: vinsmagninger, masterclasses, seminarer og andre spændende aktiviteter.


Her er listen over foreløbige datoer for 2022 med relevant information til den danske vinbranche. Sæt allerede nu kryds i kalenderen til:

Hele året

Det ukendte Tyskland – Fire smagninger i mellemstore byer

Spændende arrangementer rundt om i landet vil, med fokus på de mere ukendte druer, præsentere nye og spændende vine – eventuelt med mad hertil.

Seminarer for tjenerelever på landets hotel- og restaurantskoler

Undervisning og seminarer for tjenerstuderende i Aalborg, Silkeborg, Odense og København. Dette som introduktion til det tyske vinland med Director for Wines of Germany Danmark og underviser, Mads Jordansen.  

 

13. marts 2022 - Riesling fylder 587 år

Wines of Germany fejrer en af vinverdenens allerstørste grønne druer med en fødselsdagskonkurrence. På Riesling.dk vil der mulighed for at læse mere om Rieslings historie og købe Riesling-smagekasser til at fejre fødselsdagen.

 

30. april 2022 - Winemarket goes German i Aarhus

Det handler om Tyskland og de tyske vine, når Winemarket Goes German bliver afholdt i Ridehuset i Aarhus lørdag 30. april 2022.

Læs mere om Winemarket og køb billet her: Winemarket goes German 2022

 

30. maj 2022 - Importørsmagning

Omtrent 15 tyske vinproducenter uden dansk importør kommer til Danmark. Nærmere program og invitation udsendes til branchen. 

 

10. – 19. juni 2022 - Riesling Week 2022

Rieslingfeber over hele landet, der pejler danskernes vinfokus mod de sprøde og lette tyske vine. Det sker i samarbejde med importører af tysk vin, vinbutikker, restauranter, vinbarer og supermarkeder.

Følg med på Wines of Germany Danmark – Facebook for information

 

Kontakt os på mads[at]winelabagency(dot)com eller +45 28 13 66 54, hvis du er interesseret i at høre mere om et eller flere af vores events.