Details

Nyheder

Wines of Germany: Events i 2023

05/02/2023

Wines of Germany Danmark planlægger en række arrangementer og aktiviteter i 2023: Vinsmagninger, masterclasses, seminarer, temauger og andre spændende aktiviteter.


Her er listen over foreløbige datoer for 2023 med relevant information til den danske vinbranche. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

 

Hele året

Seminarer for tjenerelever på landets hotel- og restaurantskoler

Undervisning og seminarer for tjenerstuderende i Aalborg, Silkeborg, Odense og København. Dette som introduktion til det tyske vinland med Director for Wines of Germany Danmark og underviser, Mads Jordansen.  

 

13. marts 2022 - Riesling fylder 588 år

Wines of Germany fejrer en af vinverdenens allerstørste grønne druer med en fødselsdagskonkurrence. På Riesling.dk vil der mulighed for at læse mere om Rieslings historie og købe Riesling-smagekasser til at fejre fødselsdagen.

 

Matchmaking 14.-16. marts

  • Tirsdag den 14. marts kl. 11-15: København —H15, Halmtorvet 15, 1700 København V.
  • Torsdag den 16. marts: Aarhus kl 11-15 — Winelab Academy, Mejlgade 51A,3, 8000 Aarhus C.

Matchmaking gør det meget nemt for dig som importør at komme i direkte kontakt med tyske vinhuse, som søger dansk distribution. 

Matchmaking foregår som en walk-around smagning, hvor vine fra 20 vinhuse er linet op, tre vine hver. Det giver en god chance for effektivt at smage udvalget, da alle vine står klar til smagning, så du kan smage målrettet og køre det i dit eget tempo. I foråret sætter vi særligt fokus på temaet økologiske, biodynamiske og naturlige vine.
 

2.-11. juni - Riesling Week 2023
Fra fredag den 2. til søndag 11. juni går vi sommeren i møde med en hyldest til det bedste glas kolde, sprøde hvidvin: Tysk Riesling!

Riesling Week rammer igen i år Danmark med en lang række arrangementer og aktiviteter hos danske vinhandlere og på barer og restauranter landet rundt: Alt fra gode tilbud og rabatter, til gode glas, vinsmagninger, middage med vinmenuer og meget mere.

Følg med på Wines of Germany Danmark – Facebook for mere information om:
  — Smagninger, herunder walk-in smagninger, rare wine smagninger og winemakers dinners
  — Smagekasser med Riesling, sammensat af forhandlerne som særlige tilbud

Det er ikke nogen tilfældighed, at tysk Riesling i stigende grad erobrer danskernes hjerter. Det er let, elegant og sommerlig hvidvin, og den perfekte kompagnon til de sommerens skønne frokoster og de lange sommeraftener.

 

Matchmaking 4.-6. september 2023
Mandag den 4. september: Aarhus — Winelab Academy
Onsdag den 6. september: København — 

Matchmaking gør det meget nemt for dig som importør at komme i direkte kontakt med tyske vinhuse, som søger dansk distribution. 

Matchmaking foregår som en walk-around smagning, hvor vine fra 20 vinhuse er linet op, tre vine hver. Det giver en god chance for effektivt at smage udvalget, da alle vine står klar til smagning, så du kan smage målrettet og køre det i dit eget tempo. I efteråret sætter vi særligt fokus på vine fra Pinot-familien.

 

Kontakt os på mads[at]winelabagency(dot)com eller +45 28 13 66 54, hvis du er interesseret i at høre mere om et eller flere af vores events.